Om u het winkelen bij ons nog gemakkelijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Ingredienten

De formule van ViCaps Plus

Door de toevoeging van 3 Nieuwe Ingrediënten een nog beter resultaat!

Nu ViCaps Plus 3 nieuwe ingrediënten bevat, zijn wij erin geslaagd om te bereiken wat eerder - onmogelijk werd geacht! Om de resultaten nog meer te verbeteren!

Deze verbazingwekkende verbetering is gerealiseerd door drie nieuwe ingrediënten toe te voegen, de eerste twee zijn de, Muira puama & Ginkgo biloba extract, die door hun libido stijgende werking al duizenden jaren worden gebruikt. Het derde nieuwe ingrediënt is Panax Ginseng extract , en zit in geen enkel andere penisvergrotende en libidoverhogend product!

Hoe komt het dat de producten van onze concurrenten gewoon niet te vergelijken zijn met ViCaps Plus?

Hoewel de juiste formulering belangrijk is voor het succes, is de grote factor in het behalen van resultaten het niveau van de kwaliteit van de ingrediënten. Om die reden, zult u slechts de fijnste en verste ingrediënten in ViCaps Plus vinden. Het is vrij duidelijk dat onze concurrenten zich niet met ons kunnen vergelijken.

De unieke ingrediënten

Wetenschappelijk ontworpen voor optimale resultaten, ViCaps Plus is als geen andere formule. Bewezen en geteste kruiden uit Europa en Zuid-Amerika vormen de krachtige afrodisiac formule, een krachtige combinatie voor het stimuleren van de seksuele activiteit, een krachtige erectie en verhoging van seksuele lustgevoelens.
De voordelen van de ingrediënten zijn al eeuwen bekend, en in combinatie met de klinische gegevens vormen ze de ViCaps Plus formule, en nu dankzij Muira Puama, werken ze nog efficiënter en leveren ze betere en snellere resultaten.
 

Hoofd Gebruik: libido Ondersteuning
Markt Naam: Vicaps Plus
Ingrediënten: Per 2 capsules


Potentiehout/muira puama 160mg (EP: ratio 10:1) Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) of Potentiehout, in het Portugees Marapuama genoemd, is een kleine boom van de olacaceae familie. Hij kan tot vijf meter hoog worden, en heeft een grijze boomstam, donkerbruine bladeren en oranjegele vruchten.

Maca 200mg (WP: Organic gelatinized root powder) Product: Maca (Lepidium meyenii) is een wortel die op een radijs lijkt. Het wordt ook wel Peruaanse Ginseng genoemd.
De Maca die tegenwoordig wordt gebruikt wordt beschouwd als een nieuwe gecultiveerde soort, ook bekend onder de naam Lepidium peruvianum. De voornaamste actieve elementen van Maca zijn de aminozuren phenylalanine, tyrosine, histidine, arginine en een chemische stof genaamd p-methoxybenzyl isothiocyanate: een gereputeerd afrodisiacum.

Koreaanse Ginseng 80mg (EP: 30% ginsenosides HPLC) Product: Van de echte Ginseng (Panax) zijn er 2 soorten die voornamelijk voor heilzame doeleinden worden gebruikt. Te weten Panax CA Meijer ook wel Koreaanse Ginseng genoemd en Panax Quinquefolium ook wel Amerikaanse Ginseng genoemd.

Ginkgo Biloba 80mg (EP: 24% ginkgo flavones+6% Terpene Lactones) Product: Ginkgo Biloba wordt ook wel ginkgo, Japanse notenboom, Japanse tempelboom, Chinese tempelboom of in het engels Maidenhair Tree genoemd. Er zijn inmiddels meer dan 40 bestanddelen geïsoleerd, waarvan vooral de flavonoïden en ginkgolides verantwoordelijk zouden zijn voor de heilzame werking van Ginkgo Biloba.

Kleine waternoot / Voetangel 50mg (EP:  40% saponins U) Product: Kleine waternoot (Tribulus terrestris) is een bloeiende plant in de familie Zygophyllaceae, inheems in gematigde en tropische gebieden van de Oude Wereld ( Zuid-Europa), in Zuid-Azië, in Afrika en Australië. De plant gedijt zelfs in woestijnklimaten en op arme grond.

Fluweelboon 60mg (EP:  assay 20% L-dopa ) Product: De fluweelboon ('velvet bean') is een snelgroeiende, peul-dragende, tropische klimplant, waarvan de zaden gebruikt worden in de Ayurveda. De Latijnse naam voor deze plant is Mucuna pruriens, en de plant wordt ook wel Dolichos pruriens genoemd. Mucuna pruriens is lid van de Fabaceae familie.

Brandnetel 60mg (EP: extract ratio 10:1 - roots) Product: De Latijnse naam voor Grote Brandnetel is Urtica dioica en is afkomstig van de woorden uro (ik brand) en dioica (twee huizen). De eerste verwijst naar het prikkende karakter van de plant en de laatste verwijst naar de scheiding van de mannelijke en vrouwelijke planten (planten hebben mannelijke of vrouwelijke bloemen).

Vitamine E 20mg (EP: min.81% vit.E - min. 1162 IU/g) Product: De naam van Vitamine E geeft de indruk dat het om één enkele stof gaat, maar Vitamine E is eigenlijk een familie van in vet oplosbare vitamines die actief zijn in het lichaam. Vitamine E komt in zijn natuurlijke vorm voor in 8 chemische varianten (α-, β-, γ- en δ-tocoferol, en α-, β-, γ- en δ-tocotrienol). Deze stoffen hebben verschillende niveaus van biologische activiteit. De enige vorm waarvan is aangemerkt dat hij de menselijke behoefte vervult is alfa- (of α-) tocoferol. Alfa-tocoferol is het meest bestudeerd en heeft de hoogste bio-beschikbaarheid.

Zink bisglycinaat 25mg (EP: Assay 25.4-31.0 %  Zn ) Zink is een chemisch element behorende tot de metalen en heeft het symbool Zn en atoomnummer 30. Het is het eerste element van groep 12 van het periodiek systeem. Zink is het 24ste meest voorkomende element in de aardkorst en heeft vijf stabiele isotopen.

Zink is een essentieel sporenelement, dat nodig is voor planten, dieren en micro-organismen. Zink wordt in bijna 100 specifieke enzymen gevonden (andere bronnen zeggen 300) en dient als een structureel ion in transcriptiefactoren en is opgeslagen en wordt overgebracht in metallothioneïnen (een familie van cysteine rijke, laagmoleculaire eiwitten die het vermogen hebben om zowel fysiologische (zoals zink, koper, selenium) als lichaamsvreemde zware metalen (zoals cadmium, kwik, zilver, arseen) te binden). Het is "het op een na meest voorkomende overgangsmetaal in organismen" na ijzer en het is het enige metaal dat in alle enzymklassen voorkomt.

Goed voor: De volgens de Nederlandse Leidraad KOAG/KAG toegestane bewoordingen, die betrekking hebben op dit product, zijn:

Zie: http://www.koagkag.nl/Database-claimsverordening-en-indicatieve-lijst/Database en dan Nutrient / levensmiddel: zink
•    Zink draagt bij aan de productie van zaadcellen.
•    Zink draagt bij aan een normale vruchtbaarheid van de man/vrouw.
•    Zink, goed voor de kwaliteit van sperma.
•    Zink, goed voor de vruchtbaarheid van de man.
•    Zink, goed voor een normale sperma kwaliteit.
•    Zink, voor een normale sperma werking.
•    Zink, voor spermakwaliteit.
Voorwaarden voor het gebruik van bovenstaande claims:

De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van zink zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN [NAAM VAN DE VITAMINE(N)] EN/OF [NAAM VAN HET MINERAAL/DE MINERALEN], zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

Voor Zink wordt onder "BRON VAN [NAAM VAN MINERA(A)L(EN)]" bedoelt een dagelijkse hoeveelheid die minstens 15% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) bedraagt. De ADH van Zink bedraagt 10 mg Zink per dag voor een volwassene.

Zie website van EFSA voor eventueel toegelaten gezondheidsclaims: http://ec.europa.eu/nuhclaims/?event=search


Gecombineerd hebben deze ingrediënten een positief effect op de mannelijke genitaliën.