Spelregels spaarsysteem

Spelregels spaarsysteem


Voor elke €10,00 die u in onze webwinkel besteedt, ontvangt u 1 spaarpunten. Waarde van 1 spaarpunt is gelijk aan 1 euro.

 

Het kan voorkomen dat uw spaarpunten niet direct zichtbaar zijn, maar deze worden altijd bijgeschreven, dit duurt 14 dagen i.v.m. uw retourrecht. Spaarpunten zijn pas te besteden als uw order volledig is afgehandeld.

Via uw account kunt u uw spaarpunten inwisselen. Spaarpunten, zijn niet inwisselbaar voor contanten en kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingscodes, kortings- of cadeaubonnen.

U kunt per bestelling maar 1 kortingscode gebruiken, u kunt aan de hand van het totaal bedrag zelf het beste uitrekenen welke korting voor u de meest aantrekkelijke zal zijn. Kortingen kunnen achteraf niet verrekend worden door ons. Mocht uw code niet werken, neem dan voor het plaatsen van uw bestelling contact met ons op.

Cadeaubonnen zijn éénmalig geldig. Dat betekent; wanneer er iets mis gaat tijdens het bestellen en u uw code dan al verbruikt hebt, het systeem bij een tweede poging de code niet meer zal herkennen. Stuurt u dan een e-mail naar info@nutritional-supplements-wholesale.nl of bel met onze klantenservice. Wij zullen u dan een nieuwe geldige code doen toekomen.


Voor elke €10,00 die u in onze webshop besteedt, ontvangt u 1 spaarpunten. Waarde van 1 spaarpunt is gelijk aan 1 euro.