Informatie van de Levering

Besteld voor 17:00 uur, levering de volgende dag in de EU-landen

* Dit is met (DHL ExPress)

Wanneer de betaling is geautoriseerd of ontvangen, ontvangen zowel de klant als Global Health Supplements een e-mail waarin staat dat de betaling succesvol is verwerkt. We gaan dan verder met het versnellen van uw bestelling. Bestellingen ontvangen voor 17:00) GMT + 1 (CET) tijd zijn voor 99% gegarandeerd dezelfde dag te verlaten. Tijdens drukke periodes worden goederen uiterlijk de volgende dag verzonden.

In het geval dat goederen niet op voorraad zijn, wordt u per e-mail op de hoogte gebracht met een verwachte levertijd, waardoor u de kans krijgt om uw bestelling te annuleren of te wijzigen, te wachten op ontbrekende goederen of om de verzending te laten uitvoeren in twee delen (tweede verzending op onze kosten).

Wij verzenden met DHL ExPress - DHL Parcel of Correos.

Na verzending ontvangt u een e-mail met de Track en tracé details, zodat u uw pakket tot aan uw deur kunt volgen. De e-mail wordt verzonden naar het adres dat werd opgegeven op het moment dat uw bestelling werd geplaatst.

Wij verzenden de meeste producten vanuit Amsterdam en in sommige gevallen vanuit Spanje.

Verwachte Levertijden Europa zendingen:

BE = 1 dag
DE = 2 dagen
DK = 2-3 dagen
SE = 2 tot 5 dagen
UK = 2-4 dagen
FI = 3-6 dagen
N = 2-5 dagen
CH = 2-3 dagen
AT = 2-3 dagen
LUX = 1-2 dagen
FR = 2-4 dagen
ES = 3-4 dagen
POR = 3 tot 5 dagen
PL = 2-4 dagen

Global Health Supplements B.V. is niet verantwoordelijk voor vertraging te wijten aan problemen met POSTNL of DPD of GLS. Echter zullen we ons uiterste best doen om problemen op te lossen als die zich voordoen. Als u de goederen niet binnen het verwachte tijdsbestek heeft ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we kunnen onderzoeken wat er aan de hand is.

Wij leveren geen goederen naar POSTBUSSEN of Poste Restante-adressen.