Om u het winkelen bij ons nog gemakkelijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Hoe werkt het

Hoe levert ViCaps Plus zijn Buitengewone Resultaten?

ViCaps Plus doet dit door:

• Een nieuwe en verbeterde formule
• Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit
• Het 'speciale' ingrediënt Panax Ginseng extract, dat wordt gebruikt om de doeltreffendheid van de andere ingrediënten te verhogen.

Vanwege onze speciale formulering, is geen enkel ander product met ons vergelijkbaar.

Anatomie van de Penis

De penis bestaat uit drie individuele cilinders.

De eerste heten Corpora Cavernosa, deze vormen de kracht in de man z’n penis, en zijn samengesteld uit uitzetbare kamers wanneer gevuld met bloed, de starheid van uw penis creëert. De Corpora Cavernosa, vormt de lengte en dikte van uw penis. Aangezien wij verouderen, kan deze capaciteit verminderen.

Het sperma wordt geëjaculeerd door de derde cilinder van de penis, het Corpus Spongiosum, dat in een groef ligt tussen de grotere cilinders.

Men heeft onlangs ontdekt dat de oude Chinese kruideningrediënten, samen met extra kruiden en voedingsaanvulling, kunnen worden gebruikt om het penile weefsel van de Corpora Cavernosa te stimuleren en te verbeteren. Hierdoor ontstaat er een positieve uitwerking op de Corpora Cavernosa.

 

Met het creëren van ViCaps Plus, maakten wij het onze missie om het optimale evenwicht van ingrediënten te vinden dat de bloedsomloop verhoogd en de penisgroei bevordert.

Andere vormen van verbetering waren, meer massa, dikkere omtrek en betere prestaties. Dit omdat ViCaps Plus een combinatie is van de originele formule ViCaps en de toevoeging van Panax Ginseng extract, hierdoor werden deze indrukwekkende resultaten gehaald. De doeltreffendheid van deze ingrediënten word verhoogd door de toevoeging van Muira puama & Ginkgo biloba extract - ViCaps Plus is de ENIGE penisvergroter die dit gebruikt.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Maand 1 Je zult langere erecties hebben en tijdens een erectie zal de penis steviger aanvoelen.

Maand 2

De actie gaat nu pas echt beginnen, als je in de spiegel kijkt zult je een verdere ontwikkeling ervaren en daarnaast zal je SEX drive toenemen! Je partner zal echt het verschil merken!

Maand 3

Als je nu een erectie krijgt zal ie voller, sterker en harder zijn. Je zult verdere resultaten zien en je partner zal het niet alleen zien, ze zal het ook voelen ook!