Om u het winkelen bij ons nog gemakkelijker te maken, maken wij gebruik van cookies. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.

Garantie

Hoe zit het met de Garantie?

ViCaps Plus is het enige product dat een proef periode aanbied, geen enkele ander penis vergrotings product bied dit. Onze garantie is uniek! Als je niet tevreden bent met ViCaps Plus dan stuur je simpelweg je order retour en dan geven wij je geld terug voor de nog onaangebroken verpakkingen die je nog over hebt (minus transportkosten).

Geen vragen, het is de ViCaps Plus garantie!

Hoe kunnen we dit garanderen?

Wij zijn zo zeker van ons product, dat wij instaat zijn om je deze garantie te bieden. Als we niet zeker wisten dat dit product ook voor jou kan werken, dan konden we ook niet zo’n garantie als deze bieden!

Ik ben niet tevreden met het product

Als u niet tevreden bent met het product dan kunt u gebruik maken van onze geld terug regeling door simpel weg het contactformulier in te vullen en de reden aan te geven waarom u niet tevreden bent.

Retour beleid

De retour procedure is simpel, je hebt 90 dagen startende vanaf één week nadat je de order hebt geplaatst. Als je niet tevreden bent met ViCaps Plus binnen deze periode, en je hebt helemaal geen verbeteringen gezien dan kun je gewoon simpelweg je order naar ons terug sturen en wij zullen dan het bedrag voor de nog onaangebroken verpakkingen crediteren op je rekening.

Dus als je niet tevreden bent en je hebt b.v. drie verpakkingen besteld waarvan je er één hebt aangebroken en twee onaangebroken dan vergoeden we het bedrag van de twee nog onaangebroken verpakkingen. (deze regeling geldt niet voor een bestelling van één verpakking)

De ViCaps Plus Privacy Garantie

Wij sturen onze producten altijd 100% discreet en respecteren jouw privacy, daarom zal er naast de naam van het bedrijf “Global Health Supplements“ nooit reclame op de verpakkingen staan.

Transport

We streven ernaar om onze bestellingen binnen 2 werkdagen via P0stNL (Europa 4 tot 5 dagen)  naar je toe te zenden. Het is helaas niet mogelijk te zenden naar een postbus, dus let erop dat je wel de juiste bezorgadres gegevens doorgeeft.

Waarom vreest de concurrentie onze Garantie zo?

Onze concurrentie zijn niet in staat dezelfde garantie te bieden, let op imitatie! Wij laten jou ons penis vergrotings product volledig op de proef proberen, geen van onze concurrente kan dit evenaren!

 

Garantie

ViCaps Plus

VigRX Plus™

Vimax

SizePro

ProSolution

Voorwaarden

90 Dagen

67 Dagen

60 Dagen

60 Dagen

Geen Garantie op 2 doosjes orders

Waarom beter

Extra 7 dagen retour

Extra 7 dagen retour

Geen Extra dagen

Geen Extra dagen

Minimaal Drie maanden bestellen

Conclusie

Beste Garantie

Gemiddeld

Gemiddeld

Gemiddeld

Beneden Gemiddeld