Betaalmethoden

Veilig online betalen met SISOW

Bij Nutritional Supplements betaalt u altijd via Sisow, PayPal, AchterAf Betalen (Focum-acceptgiro). Dit zijn Payment Service Providers (PSP) in Nederland en 100% veilig.

iDeal - GRATIS
Rekeninghouders van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen een betaling via iDeal voldoen. Dit is de meest snelle en eenvoudige manier van betalen. Bovendien is betalen via iDeal bij Nutritional Supplements helemaal gratis!

Creditcard - GRATIS
Bij Nutritional Supplements kunt u betalen via SISOW. Voor een betaling via SISOW kunt u betalingen verrichten met iDeal, MasterCard, Visa, Giropay, Maestro, Bancontact / MisterCash. Ook bij keuze van deze Payment provider betaalt u geen extra kosten om de betaling te voldoen.

Overschrijving - GRATIS
Als u kiest voor overschrijven dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een snelle en zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond wordt de bestelling verzonden.

PayPal - Gratis
Bij Nutritional Supplements kunt u betalen met PayPal. Voor een betaling per Pay-Pal heeft u een gratis Pay-pal account nodig waaraan u uw creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. Voor een creditcardbetaling rekent ShopOnline4you niks. Nutritional Supplements streeft er naar de prijzen voor u zo laag mogelijk te houden.

AfterPay (achteraf betalen) - Gratis
AchterAf Betalen (Focum) voert voor Nutritional Supplements het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AchterAf Betalen (Focum) via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Nutritional Supplements betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125,00 als u voor de eerste keer betaalt via AchterAf Betalen (Focum). Bent u al bekend bij AchterAf Betalen (Focum) kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AchterAf Betalen (Focum) een gegevenscontrole uit. AchterAf Betalen (Focum) hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met AchterAf Betalen (Focum). Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AchterAf Betalen (Focum) website.

LET OP wanneer u met AchterAf Betalen (Focum) betaalt:
Wanneer u met AchterAf Betalen (Focum) betaalt, gaat u een overeenkomst aan met AchterAf Betalen (Focum). AchterAf Betalen (Focum) stuurt u een acceptgiro waarmee u uw bestelling betaalt. U dient de rekening dus niet naar ons rekening nummer over te maken.

1. SISOW
Hoe werkt Sisow?

 • 1. Ga naar 'Mijn winkelwagen'.
 • 2. Kies 'Bestelling afronden'.
 • 3. U krijgt twee opties om de bestelling af te ronden:
  • a. Nieuwe klanten: Ga naar registreren of kies 'Afrekenen zonder account'
  • b. Geregistreerde klanten: Ga naar 'Inloggen en afrekenen'
 • 4. Controleer / noteer uw 'Betaalgegevens' en klik 'Volgende stap'.
 • 5. Selecteer uw 'Verzendmethode of gratis verzending'' and klik 'Volgende stap'.
 • 6. a. Kiest uw 'Betalings Methode, en klik ''Volgende stap'. Lees verder bij punt 7.
 • 6. b.Kiest u voor 'GLS Nederland - rembours', klik op 'Volgende stap', controleer uw ordergegevens en klik op 'Plaats bestelling'. Uw bestelling is nu afgerond.
 • 7. Controleer uw ordergegevens bij 'Controleer uw bestelling'.
 • 8. Selecteer 'Ik accepteer de algemene voorwaarden' en klik op 'Plaats bestelling'. U gaat nu automatisch naar de veilige externe betaalsite van TargetPay.
 • 9. Na betaling gaat u automatisch terug naar onze webshop.

De gegevens van onze klanten:
Uiteraard zijn de gegevens van onze klanten uitstekend beveiligd (SSL).

2. BETALING VIA DIRECTE OVERBOEKING
Mocht u het orderbedrag zonder tussenkomst van Sisow, dus rechtstreeks aan ShopOnline4you, willen overmaken, gebruikt u dan onderstaande rekening gegevens:


ING
Rekeningnummer: 
NL54INGB 0008617207
Rekeninghouder: Global Health Supplements
IBAN: NL54INGB 0008617207
BIC: INGBNL2A

Belangrijk: Vermeld uw naam, klantnummer en ordernummer bij Betalingskenmerk. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verzenden wij uw order.

3. iDEAL: Veilig en vertrouwd betalen

MEER OVER IDEAL
Voor Nederlandse klanten is er tegenwoordig iDeal, hieronder vindt u de uitleg betreffende iDeal.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

 • Je bestelt een product of dienst van de Consumentenbond;
 • Kies iDEAL als betaalmethode;
 • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt;
 • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank;
 • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld;
 • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed;
 • Je ontvangt een bevestiging van je bank;
 • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 Wat zijn de voordelen van iDEAL?

iDEAL biedt je als consument een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.
 • Je naam en rekeningnummer worden pas aan de Consumentenbond verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank. Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDEAL. Er komen steeds meer banken bij, dus informeer bij uw bank, mocht uw bank nog geen gebruik maken van het iDEAL betalingssysteem.

4. Mister Cash: Hoe werkt het?

Mister Cash is een algemeen geaccepteerde betaalwijze in België. De werking is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De betaling start door het invoeren van het kaartnummer dat op de voorkant van de bankpas staat en de vervaldatum van ervan. Vervolgens moet de betaling bevestigd worden via het beveiligingsmiddel van de bank van de klant. Bijvoorbeeld via een paslezer met pincode.


Stap 1
Invoeren nummer debetkaart:

Stap 2
Geven van een voorkeur voor een bepaald beveiligingsmiddel:

Stap 3
Overnemen van de codes uit de paslezer ter bevestiging:

Stap 4
De transactie is voltooid, terug naar de webwinkel of site om de bestelling te voltooien:

5. SOFORT Banking: Hoe werkt het?

Een SOFORT Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat een gebruiker kan selecteren uit welk land hij of zij komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen. De webwinkel ontvangt een signaal dat de overboeking is klaar gezet. Hieronder ziet u hoe het werkt.

(Belangrijk: Deze voorbeelden en screenshots zijn geschreven op basis van de Duitse gebruiksomgeving. Andere landen kunnen afwijkende schermen hebben).

Stap 1
De klant selecteert het product en kiest de SOFORT Banking betaalmethode in het TargetPay orderscherm. Klik hier om een test transactie te starten.

Stap 2
Dit brengt de klant in de gebruiksomgeving van SOFORT Banking. Hier selecteert de klant uit welk land hij of zij afkomstig is, en vult daarbij het nummer van de te gebruiken bank in. Om dit nummer te achterhalen is een handige zoekfunctie toegevoegd.

Stap 3
Nu komt de klant op het scherm waar ingelogd moet worden op zijn of haar bankgegevens.

Stap 4
Als laatste beveiliging wordt de klant gevraagd om een TAN code in te vullen.


Zodra de klant de TAN code correct heeft ingevuld wordt hij of zij direct teruggestuurd naar de webshop.

6. BETALING VIA PAYPAL

Wat is PayPal en hoe werkt het?

Via PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. U kunt (internationaal) geld overmaken naar webwinkels.

Online betalen

Om geld over te maken naar webwinkels heeft u alleen het e-mailadres nodig van de ontvanger. Door uw bankrekening of creditcard op uw PayPal-rekening te registreren, kunt u via het tabblad Geld overmaken een betaling sturen. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort en kan vervolgens worden opgenomen naar een bankrekening of worden gebruikt om een betaling te verrichten.

Indien u online winkelt en het PayPal-logo staat op de website van de webwinkel aangegeven, dan kunt u hier ook met PayPal betalen. U hoeft bij de betaling alleen PayPal te selecteren. Vervolgens wordt u gevraagd om in te loggen op uw rekening en de betaling te bevestigen. Uw financiële gegevens worden nooit aan verkopers of webwinkels getoond.